icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Heeft u al een overkapping of een zitje in de tuin maar mist het nog iets? Onze extra accessoires zijn toevoegingen op uw bestaande of nieuwe overkapping. Hierbij zijn verschillende dingen mogelijk, van een regenton tot een sfeertafel voor onder uw overkapping, Wesa tuinhout heeft vast wel iets in het assortiment wat uw interesse wekt. Hieronder staan alle accessoires die in ons assortiment zitten.

Glasschuifwand

Een wand gemaakt van gehard glas die op maat geleverd kan worden. Ideaal bij uw nieuwe overkapping of bij een uitbouw die u graag dicht wil hebben. Ook bij bestaande gebouwen komt Wesa tuinhout deze graag voor u maken. De glasschuifwanden zijn uit te breiden met winddichtprofielen zodat u op ieder moment van de dag kunt zitten onder uw overkapping. Hieronder staan enkele afbeeldingen weergegeven van onlangs geplaatste glasschuifwanden.

Glasschuifwand1Glasschuifwand2Glasschuifwand3
Glasschuifwand4Glasschuifwand5Glasschuifwand6

Glasschuifwand7Glasschuifwand8Glasschuifwand9

Glasschuifwand10Glasschuifwand11Glasschuifwand12

Glasschuifwand13Glasschuifwand14Glasschuifwand15

Glasschuifwand16Glasschuifwand17Glasschuifwand18

Glasschuifwand19Glasschuifwand20Glasschuifwand21

 

Sfeertafels

Om optimaal te kunnen genieten onder uw overkapping of veranda, is een sfeertafel een zeer goede oplossing. Wesa heeft verschillende soorten en maten sfeertafels in haar assortiment, waaronder een barbecuetafel en een openhaardtafel. Beide zijn gemaakt van lariks/douglas hout en zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Hieronder staan enkele sfeertafels afgebeeld.

Barbequetafel1Barbequetafel2Bijzetkolom1Sfeerhaard1Sfeerhaard2Sfeerhaard3

Windscherm

Om uw zitje af te schermen tegen ongewenste wind heeft Wesa tuinhout windschermen in haar assortiment. Een handig systeem dat zowel wind, tocht, zon, regen en ongewenste blikken tegen kan gaan. Hier heeft u keuze uit een windscherm, regenscherm, zonnedoek of een privacyscherm. Deze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn ze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Hieronder staan enkele van deze schermen weergegeven. Wilt u ze liever in het echt zien? Ook dat is mogelijk, breng een bezoek aan onze showroom in Someren of vraag meteen een vrijblijvende offerte op!

Windscherm1Windscherm2Windscherm3

Regentonnen

Heeft u problemen met de afvoer van het water wat van uw tuinhuis af komt? Of heeft u juist meer behoefte aan een iets modernere regenton? Ook dan heeft Wesa tuinhout de oplossing voor u. Een breed scala aan moderne en zeer luxe regentonnen. Voor ieder exterieur heeft Wesa een oplossing, van modern tot klassiek en van creatief tot zeer strak. Hieronder een aantal voorbeelden van de regentonnen uit ons assortiment. Wilt u meer informatie over onze regentonnen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Someren!

Regenton1Regenton2Regenton3

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.