icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Ook voor uw tuinmeubelen kunt u terecht bij Wesa tuinhout. Niet alleen de bekende houten picknicktafels maar ook de hardhouten bankjes of de lariks/douglas banken. Een breed scala aan tuinmeubelen voor jong en oud en in zowel grote als kleine maten. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die Wesa tuinhout u kan bieden op het gebied van tuinmeubelen.

Houten tuinmeubelen

De houten tuinmeubelen van Wesa tuinhout zijn gemaakt van 45mm of 28mm dikke balken. Deze hebben een zeer lange levensduur doordat ze onder hoge druk geïmpregneerd zijn. Er zijn veel verschillende soorten en maten mogelijk om voor iedereen de geschikte meubel te leveren. Bekijk de afbeeldingen hieronder of vraag naar de mogelijkheden!

houten picknicktafel7Houten picknicktafel8Houten picknicktafel9

Houten picknicktafel1Houten picknicktafel2Houten picknicktafel4\

Houten picknicktafel5Houten picknicktafel6

Hardhouten tuinmeubelen

Ook voor de liefhebbers van hardhouten tuinmeubelen heeft Wesa tuinhout een assortiment. Zowel bankjes als picknicktafels van hardhout zijn mogelijk. Deze tuinmeubelen zijn van 40mm of 21mm dik hout gemaakt en zorgen voor een klassiek tropische uitstraling op uw terras.

Hardhouten tuinmeubel1Hardhouten tuinmeubel3

Lariks/Douglas tuinmeubelen

Lariks/douglas tuinmeubelen zijn behoorlijk in trek. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn zeer robuust van bouw waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De dikte van dit hout varieert van 28mm tot 45mm. Ook is het bij sommige modellen mogelijk om de banken op te klappen om te zorgen dat de zitting altijd schoon blijft. Bekijk hieronder de voorbeelden of stuur een mailtje met uw vraag.

Lariks tuinmeubel1Lariks tuinmeubel2Lariks tuinmeubel3

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.