icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Bij Wesa tuinhout zijn veel verschillende soorten vlonders te verkrijgen, voor ieder wat wils. Heeft u een voorkeur voor een houten vlonder? Dan is dat mogelijk. Heeft u een overkapping van lariks hout? Dan is er ook de mogelijkheid om een lariks vlonder te nemen. Wilt u een duurzame vlonder? Dan heeft Wesa tuinhout ook composiet vlonders in het assortiment. Het neusje van de zalm bij Wesa tuinhout zijn de Fiberon vlonders: een massieve composiet vlonder. Lees hieronder meer over de verschillende soorten vlonders, of stuur een mailtje met uw vraag.

Houten vlonder

De houten vlonders van Wesa tuinhout zijn kenmerkend door hun degelijkheid. Doordat ze onder hoge druk geïmpregneerd worden hebben ze een zeer lange levensduur. De planken die gebruikt worden bij een houten vlonder zijn altijd 28mm. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout zoals lariks/douglas, eiken, grenen of vuren. Hieronder ziet u een aantal afbeeldingen van vlonders.

Houten vlonder1Houten vlonder2Houten vlonder3Houten vlonder4Houten vlonder5Houten vlonder6

Hardhouten vlonder

Heeft u behoefte aan een vlonder die langer meegaat dan de normale houten vlonders? Ook daar heeft Wesa tuinhout een passende oplossing voor. Met een hardhouten vlonder creëert u een tropische uitstraling onder uw overkapping of in uw tuin. Hardhouten vlonders van Wesa tuinhout zijn 21mm of 25mm dik en hebben daardoor een lange levensduur. Ook zijn er verschillende profielen en soorten hardhout waar u uit kunt kiezen. Voor meer informatie kunt u ons mailen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Hardhouten vlonder1Hardhouten vlonder2Hardhouten vlonder3Hardhouten vlonder4Hardhouten vlonder5Hardhouten vlonder6

Composiet vlonder

Wilt u wel een natuurlijke uitstraling maar niet de nadelen van een houten of hardhouten vlonder? Dan heeft Wesa tuinhout de composiet vlonders in het assortiment. Dit is een mix van hardhout en kunststof wat samen wordt geperst tot hout-kunstofcomposiet. Deze planken zijn erg duurzaam en verkleuren nagenoeg niet. Ook zijn deze vlonders onderhoudsarm, wat inhoudt dat ze niet ieder jaar behandeld hoeven worden. Heeft u interesse in een composiet vlonder? Neem gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Someren.

Composiet vlonder1Composiet vlonder2Composiet vlonder3Composiet vlonder4Composiet vlonder5Composiet vlonder6

Fiberon vlonder

Een vlonder van Fiberon wordt ook wel het neusje van de zalm genoemd. Deze vlonders zijn gemaakt van composiet maar dan is het massief. De planken variëren van 20mm tot 24mm en zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Iedere soort heeft een andere eigenschap en is anders gecoat. Deze vlonders worden vaak verwerkt bij openbare zwembaden en dergelijke. Dit omdat ze vetbestendig, krasbestendig zijn en een zeer lange levensduur hebben. Ook Fiberon vlonders zijn onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Hieronder staan enkele vlonders afgebeeld. Meer informatie over deze vlonders? Neem contact met ons op of kom ze bezichtigen in onze showroom in Someren!

Fiberon vlonder1Fiberon vlonder2Fiberon vlonder3Fiberon vlonder4Fiberon vlonder5Fiberon vlonder6Fiberon vlonder7Fiberon vlonder8Fiberon vlonder9

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.