icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

In het assortiment van Wesa tuinhout zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen met een plat dak. De tuinhuizen met een plat dak zijn uit te breiden met een luifel in de door u gewenste maat. Deze tuinhuizen zijn van grote kwaliteit omdat ze gemaakt zijn van 28mm dik hout en onder hoge druk ge├»mpregneerd zijn. Om het dak waterdicht te maken wordt gebruik gemaakt van EPDM: een flexibele en stevige dakbedekking met een lange levensduur. Ook is er een ruime keuze in de verschillende maten en soorten, zoals hieronder weergegeven. Voor meer informatie over een tuinhuis met een plat dak en een luifel verwijzen wij u graag naar onze showroom in Someren, of stuur een mailtje met uw vraag!

Tuinhuis platdak luifel3Tuinhuis platdak luifel4Tuinhuis platdak luifel5Tuinhuis platdak luifel6Tuinhuis platdak luifel7         Tuinhuis platdak luifel8Tuinhuis platdak luifel9Tuinhuis platdak luifel10Tuinhuis platdak luifel11Tuinhuis platdak luifel12Tuinhuis platdak luifel13         Tuinhuis platdak luifel14Tuinhuis platdak luifel15Tuinhuis platdak luifel16

Het hele jaar door genieten van uw tuinhuis?

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.