icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Het assortiment van Wesa bestaat ook uit een scala aan verschillende maten en soorten tuinhuizen met een puntdak. Deze tuinhuizen zijn van hoge kwaliteit omdat er 28mm dik hout gebruikt wordt. Deze tuinhuizen zijn onder hoge druk geïmpregneerd, waardoor ze onderhoudsarm zijn en niet opnieuw geverfd hoeven te worden. Als dakbedekking wordt gebruik gemaakt van shingles. Dit is een snelle en eenvoudige oplossing om uw dak waterdicht te maken en een lange levensduur waarborgt. Ook onze tuinhuizen met puntdak zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en vormen. Meer informatie over onze tuinhuizen met puntdak? Neem contact met ons op of kom eens kijken in onze showroom in Someren!

Tuinhuis puntdak2Tuinhuis puntdak3Tuinhuis puntdak4Tuinhuis puntdak5Tuinhuis puntdak6Tuinhuis puntdak7Tuinhuis puntdak8Tuinhuis puntdak9Tuinhuis puntdak10Tuinhuis puntdak11Tuinhuis puntdak12Tuinhuis puntdak13Tuinhuis puntdak14Tuinhuis puntdak15Tuinhuis puntdak16

Leuke accessoires voor bij uw tuinhuis?

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.