icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Ook onze tuinhuizen met puntdak zijn uit te breiden met een luifel aan de voorkant of zijkant. De tuinhuizen van Wesa zijn van hoge kwaliteit omdat ze gemaakt zijn van 28mm dik hout wat onder hoge druk is geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat ze een lange levensduur hebben en onderhoudsarm zijn, zodat u niet ieder jaar uw tuinhuis opnieuw hoeft te schilderen of te behandelen. Het dak van deze tuinhuizen wordt bedekt met dakshingles. Deze hebben een lange levensduur en zorgen ervoor dat uw tuinhuis waterdicht is. De tuinhuizen met luifels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Heeft u hier een vraag over of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Someren!

Tuinhuis puntdak luifel1Tuinhuis puntdak luifel2Tuinhuis puntdak luifel3Tuinhuis puntdak luifel4Tuinhuis puntdak luifel5Tuinhuis puntdak luifel6Tuinhuis puntdak luifel7Tuinhuis puntdak luifel8Tuinhuis puntdak luifel9Tuinhuis puntdak luifel10Tuinhuis puntdak luifel11Tuinhuis puntdak luifel12

Lekker kunnen genieten onder uw luifel?

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.